logo

JoomlaDay DK 2011

Joomlday Danmark 2010Så begynder JoomlaDay at nærme sig for anden gang. JoomlaDay blev afholdt i Danmark for første gang i 2010 og var et kæmpe hit (synes jeg personligt i hvert fald).

Rammerne omkring JoomlaDay 2011 vil igen i år være IBC Kolding, der ligger lokaler til arrangementet, og igen i år er det Regin Buss Vels Jensen der har været en af hoveddrivkrafterne bag arrangementet.

Til dette års JoomlaDay vil der komme en masse spændende udenlandske talere som jeg meget glæder mig til at høre. Blandt andet kommer Brian Teeman og Nicholas K. Dionysopoulos, som begge også deltog i JoomlaDay 2010 som foredrags holdere. Til min store fornøjelse er jeg også blevet inviteret til at afholde en workshop på JoomlaDay, denne workshop vil dreje sig omkring hvordan man "bygger" formularer til sin hjemmeside på en nem måde via Chronoforms.

Så skynd jer ind på www.joomladay.dk, hvor i kan finde mere information om arrangementet, men også tilmelde jer. Prisen er 225 ex. moms for begge dage (dette inkluderer morgen og middags mad samt eftermiddags kaffe begge dage). Der er begrænsede antal pladser, så skynd jer inden der bliver lukket for tilmeldingen.

Ellers er der ikke andet at sige end at jeg håber vi ses til JoomlaDay 2011!