logo

Seems like everybody's got a price

Da jeg her før sommerferien sad og arbejdede i Joomla, hørte jeg som så mange andre gange musik mens jeg arbejdede. Pludselig var der en sang der bed sig fast, nemlig Jessie J's Pricetag, hvor en stor del at det første vers fangede min interesse.

Det der fangede mig var følgende linier:

 
Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night.
When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop for a minute and smile

Det fik mig til at tænke en del, da jeg synes af ordene var utrolig vel valgte. Det er nok noget som de fleste af os har tænkt over, på det ene eller det andet tidspunkt, nemlig det at noget vil gøre alt for penge. Jeg vil da være den første til at indrømme, at jeg da gerne ville være mange millionær eller lignende, men for enhver pris? Sådan forholder det sig ikke i det øjeblik jeg skriver dette og jeg håber da heller aldrig at det bliver tilfældet.

Vi har nok nok alle hørt om diverse scam sites og andre historier, om folk der vil tjene lidt hurtige penge på forskellige umoralske metoder. En bestemt side dukkede op i hukommelsen, da jeg sad og tænkte over verset. Nemlig siden Victoria Milan, som i nok allerede har hørt en masse om. I bund og grund er Victoria Milan en dating side, men ikke en dating side som vi kender dem fra dating.dk og lignende. I stedet for at hjælpe singler med at finde dates, opfordrer Victoria Milan siden til utroskab og affærer. Et google opslag på Victoria Milan bringer følgende adwords reklame frem:
victoriamilan adwords reklame

For mig vil dette være en af de sider, som jeg ikke ville være med til at opbygge. Det er muligt at der er en stort market og at du kan tjene kassen på det men for mig er dette et eksempel på "When the sale comes first". Jeg synes man skal tænke sig om inden man bare blindt tager imod en opgave, husk at du skal kunne se dig selv i spejlet om morgenen. Der er jo masser af fine opgaver derude og men den kultur vi har nu, så bliver der jo bestemt kun flere.

Det er jo et emne man kan snakke om i alt evighed, men jeg synes ikke altid at der er nok fokus på netop dette område, hvilket jeg mener er utrolig vigtigt. Jeg vil dog stoppe her ved at stille jer spørgsmålet om hvor i, personligt, ville sætte grænsen. Og hvad synes i om et site som f.eks. Victoria Milan?